Acasă Lifestyle Top 7 aplicații care te ajută să fii mai productiv

Top 7 aplicații care te ajută să fii mai productiv

212
0
top-7-aplicatii-pentru-productivitate

În această eră a tehnologiei este din ce în ce mai greu să rămânem concentrați și productivi. Sunt atât de multe distrageri disponibile, cum ar fi mesajele sau notificările pe telefon, acestea făcându-ne să ne pierdem timpul și să nu reușim să ne ducem la bun sfârșit sarcinile. Din fericire, există câteva soluții pentru a deveni mai productivi, anume, aplicațiile mobile.

Iată cum aplicațiile mobile te pot ajuta să-ți organizezi munca, să-ți maximizezi eficiența și să-ți gestionezi timpul. Ți-am pregătit un top 7 al aplicațiilor care te pot ajuta să fii mai productiv, să elimini distragerea și să-ți concentrezi atenția asupra sarcinilor importante.

1.    Todoist

Dacă vrei să ai toate sarcinile organizate într-o listă de activități, Todoist este cel mai bun prieten al tău. Todoist este o aplicație de management al sarcinilor cu care poți crea liste de activități, poți seta termene limită pentru fiecare sarcină, poți adăuga fișiere sau note atașate la fiecare sarcină sau poți împărtăși listele tale de sarcini cu alții.

Este o aplicație ideală pentru oricine are nevoie de puțină organizare, fie că sunt antreprenori, profesori sau studenți, această aplicație este benefică pentru toți.

Aplicația Todoist este disponibilă în variantă gratuită, cât și într-o variantă premium (cu plată) care oferă câteva caracteristici și beneficii în plus.

2.    LastPass

LastPass este o aplicație de gestionare a parolelor conturilor tale online, cum ar fi site-uri web, aplicații sau chiar conturi bancare. Cu această aplicație poți genera parole puternice și să le salvezi în același loc, fără a mai fi nevoie să le notezi în alte locuri. De asemenea, LastPass te ajută să sincronizezi parolele pe toate dispozitivele tale și să-ți completeze automat formularele de înregistrare pe diferite site-uri.

LastPass este potrivită pentru toate persoanele care vor să-și organizeze într-un singur loc și fără prea mari bătăi de cap toate parolele din mediul online. Aplicația este disponibilă atât gratuit, cât și premium, care oferă o securitate îmbunătățită și caracteristici suplimentare.

3.    Evernote

O aplicație foarte eficientă pentru organizare și luat notițe. Evernote te ajută să-ți gestionezi proiectele, sarcinile și ideile într-un mod eficient și organizat. De asemenea, poți salva imagini și clipuri web în notițe și-ți poți seta sarcini și notificări.

Cu această aplicație îți poți maximiza productivitatea și să-ți păstrezi gândurile și ideile organizate într-un singur loc.

4.    Toggl

Toggl te ajută să-ți urmărești și gestionezi timpul petrecut în efectuarea sarcinilor. Cu toggl poți porni și opri cronometrul pentru fiecare sarcină, îți poți seta obiective și să monitorizezi timpul petrecut pentru fiecare activitate.

Este o aplicație ideală pentru oricine dorește să-și gestioneze și monitorizeze timpul mai eficient, optimizându-și în acest fel productivitatea. Toggl este disponibilă gratuit, dar și premium. Varianta premium a aplicației oferă rapoarte avansate și integrări cu alte aplicații.

5.    Forest

Forest este acea aplicație care te face să lași telefonul deoparte atunci când ești implicat într-o sarcină sau proiect important. Pe scurt, cu Forest poți planta copaci și îi vezi crescând, dar asta numai dacă îți îndeplinești sarcina fără a atinge telefonul mobil. Dacă închizi aplicația înainte de a termina, copacul tău va muri.

Aplicația are sunete relaxante și diferite variante de copaci pe care îi poți planta, iar cel mai important lucru este că Forest are un parteneriat cu o organizație de plantare de copaci, Trees for the Future, iar atunci când cheltuiești monede virtuale pe care le câștigi în aplicație, donezi de fapt pentru plantarea copacilor reali.

Așadar, Forest este o aplicație plăcută pentru a-ți păstra motivația și concentrarea în timpul muncii.

6.    Freedom

Freedom este o aplicație foarte utilă pentru a te ajuta să-ți gestionezi timpul și să limitezi utilizarea telefonului. Cu Freedom poți bloca temporar accesul la aplicațiile sau site-urile care-ți ocupă timpul, poți bloca notificări și să creezi liste personalizate de blocare. În acest fel poți lucra eficient și fără întreruperi. Freedom este o soluție excelentă pentru persoanele care vor să-și îmbunătățească productivitatea la locul de muncă.

7.    IFTTT

IFTTT este o aplicație puternică și interesantă, deoarece poate ajuta utilizatorii să automatizeze diferite activități, atât online cât și offline. Numele aplicației este de fapt o prescurtare de la “If This Then That”.

Cu această aplicație poți conecta aplicații precum Facebook sau Gmail cu alte servicii precum Amazon Alexa  sau Phillips Hue. Un exemplu de automatizare pe care îl poți face cu aplicația IFTTT este pornirea becurilor inteligente când intri în casă sau salvarea atașamentelor de la e-mailurile primite într-un cont de Google Drive.

Prin urmare, IFTTT este o aplicație care-ți face viața mult mai ușoară, economisind multă energie și timp.

Articolul precedentCum alegi corect anvelopele?
Articolul următorLeacuri bătrânești pentru sforăit
Eu sunt Silviu și mă interesează tot ce ține de bani. Strategii de economisit, afaceri, domeniul vast al finațelor și investiții. În articolele mele, vei găsi sfaturi practice și ușor de aplicat despre cum să îți faci un buget, cum să îți alegi o afacere profitabilă, cum să investești în diferite domenii și cum să îți protejezi banii de inflație și impozite. Pe lângă domeniul financiar, sunt și un pasionat de dezvoltare personală. Descoperă articolele mele și aștept comentariile tale!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.