Acasă Despre Noi

Despre Noi

Covera este un ziar local care a luat naștere în 12 februarie 2007, din inițiativă lui Florin Nistorescu, un jurnalist pasionat de adevăr și de comunitatea să. De atunci, Covera a devenit o voce respectata și apreciata în presa locala, oferind informații de calitate, relevante și echilibrate. Misiunea noastră este să informam, să educam și să inspiram cititorii noștri, prin articole care acoperă diverse domenii de interes, de la politica și economie, la cultura și divertisment, de la sport și sănătate, la știință și tehnologie.

Ne dorim să fim un partener de încredere pentru cititorii noștri, oferindu-le o perspectiva obiectiva și critica asupra realității din jurul lor. Viziunea noastră este să contribuim la dezvoltarea și prosperitatea comunității locale, prin promovarea valorilor democratice, civice și culturale. Ne propunem să fim un catalizator al schimbării în bine, prin încurajarea dialogului, a participării și a implicării cetățenești.

Vrem să fim un model de profesionalism, integritate și responsabilitate în domeniul jurnalismului. Valorile noastre sunt:

• Adevărul: ne bazam pe fapte verificate și surse credibile, nu pe zvonuri sau speculații.

Respectam principiile deontologiei profesionale și ne asumam eventualele greșeli.

• Independența: nu suntem influențați sau controlați de niciun grup de interese politic, economic sau social. Ne păstram libertatea editoriala și ne exprimam opiniile în mod transparent și argumentat.

• Diversitatea: recunoaștem și apreciem diversitatea de opinii, de culturi, de identități și de experiențe din societate. Promovam toleranta, dialogul și respectul reciproc.

• Creativitatea: căutam mereu să ne îmbunătățim conținutul, să îl facem mai atractiv, mai original și mai adaptat nevoilor și preferințelor cititorilor noștri. Folosim instrumente moderne și inovatoare pentru a transmite informația în mod eficient și interactiv.

• Solidaritatea: ne implicam activ în susținerea cauzelor sociale, umanitare și ecologice. Suntem alaturi de cei care au nevoie de ajutor sau de sprijin. Ne asumam rolul de cetățeni responsabili și implicați.

Covera este mai mult decât un ziar. Este o comunitate. O comunitate care se informează, se educa și se inspira împreună. O comunitate care își spune povestea. O comunitate care face diferență.

Te invităm să faci parte din comunitatea noastră.