Acasă Echipa Noastră

Echipa Noastră

Director General:

Florin Nistorescu – redactie@covera.ro

Redactor Adjunct:

Ana Durijan, Andrei Hilda

Echipa Editorială:

Echipa redacției Covera este formată din oameni pasionați, curioși și dedicați, care își propun să aducă cititorilor informații de calitate, relevante și echilibrate, pe diversele categorii de subiecte acoperite de ziar.

Fie că este vorba de auto, afaceri – bani – financiar, sport, sănătate – diete – alimentație, lifestyle, vacanțe sau divertisment, echipa noastră are specialiști pe fiecare domeniu, care se documentează riguros, analizează critic și scriu atractiv despre cele mai importante și interesante teme ale momentului.

Echipa noastră este formată din:

  • Florin Nistorescu – fondatorul și redactorul-șef al ziarului, cu o experiență de peste 20 de ani în presă. Coordonează activitatea editorială și se ocupă de secțiunea de politică și economie.
  • Ana Popescu – redactor-adjunct, responsabilă de secțiunile de cultură și divertisment. Are o pasiune pentru artă, muzică și cinematografie și îi place să descopere talente noi și tendințe actuale.
  • Andrei Ionescu – redactor-șef adjunct, responsabil de moderarea conținutul din site. Jurnalist cu experiență de peste 15 ani în presa scrisă la nivel național și local.
  • Sara Sanda – redactor, responsabilă de secțiunile de sănătate – diete – alimentație. Este o adeptă a unui stil de viață sănătos și echilibrat și împărtășește cu cititorii sfaturi practice și utile despre nutriție și wellness.
  • Mihai Tudor – redactor, responsabil de secțiunea de auto. Este un pasionat de mașini și tehnologie și scrie despre ultimele noutăți și inovații din domeniul auto. Testează și evaluează diferite modele de mașini și oferă recomandări obiective.
  • David Silviu – redactor, responsabilă de secțiunea de lifestyle. Este o persoană creativă și deschisă la nou, care scrie despre dezvoltare personală, eficiență, afaceri și economie. Abordează subiecte actuale și provocatoare, cu rigurozitate și atenție la date.
  • Mădălina CLara – redactor, responsabilă de secțiunea de vacanțe, rețețe și semnficații. Este un călător înrăit și un explorator curios, care scrie despre destinații exotice sau pitorești, oferte turistice atractive sau experiențe unice de călătorie. Inspiră cititorii să își îndeplinească visurile de a vedea lumea.
  • Darius Decebal – redactor, pasionat de sport, știri din sport, exerciții și antrenamente. Are o viață activă de sportivă și pune pe primul plan al vieții sale sănătatea prin mișcare, dar și divertismentul oferit de sporturile de echipă.

Echipa noastră este mereu pregatită să vă ofere cele mai bune articole, care să vă informeze, să vă educe și să vă inspire. Vrem să vă cunoaștem mai bine și să vă ascultăm opiniile și sugestiile. Ne puteți contacta prin email. Vă așteptăm cu drag!