Acasă Timp Liber Cum să găsești zboruri ieftine cu Google Flights

Cum să găsești zboruri ieftine cu Google Flights

258
0
cum-gasesti-zboruri-ieftine-cu-google-flights

Ești oare în căutarea unei călătorii perfecte, dar vrei și să economisești și să găsești cele mai accesibile zboruri? Ei bine, ai deschis articolul potrivit! În acest articol, îți vom prezenta cum poți să găsești zboruri ieftine cu ajutorul lui Google Flights.

Google Flights este un aliat de încredere pentru pasionații de călătorii care caută mereu experiențe noi și destinații excelente la prețuri mici. Fie că vrei să explorezi metropole cosmopolite sau paradisuri tropicale, platforma Google Flights vine cu o multitudine de funcționalități și secrete care te vor ajuta să găsești zborurile perfecte la prețuri incredibil de avantajoase.

Ce este de fapt Google Flights și cum funcționează?

Google Flights este o platformă online intuitivă, care a fost creată pentru a facilita căutarea și rezervarea zborurilor de avion la cele mai bune prețuri. Această platformă are o interfață minimalistă și prietenoasă. Google Flights folosește algoritmi avansați și date în timp real pentru a-ți oferi cele mai bune oferte de zboruri.

În Google Flights poți căuta zboruri în funcție de mai multe criterii și filtre, cum ar fi destinația, data, bugetul, numărul de bagaje dorite, etc. Apoi poți explora rezultatele oferite sub formă de listă sau hartă interactivă.

cautare-in-google-flights
harta-interactiva-google-flights

Cum utilizezi filtrele și opțiunile de căutare?

1.     Selectează perioada potrivită pentru călătoria ta

Platforma  îți permite să faci căutări în funcție de anumiți parametri. Spre exemplu, poți căuta printre diferitele perioade dintr-un an pentru a găsi cele mai ieftine bilete de avion. De asemenea, poți vizualiza grafice cu fluctuațiile prețurilor în funcție de lună sau perioada anului. În plus, poți seta ca aplicația să te notifice atunci când prețul unui bilet de avion a fost redus.

Astfel, prin selectarea perioadei potrivite pentru călătorie și activarea notificărilor, poți economisi considerabil.

Importanța flexibilității pentru perioada călătoriei

Pentru a găsi cele mai bune oferte ale biletelor de avion este important să fii flexibil în privința perioadei de călătorie. Prin evitarea sezonului de vârf sau a zilelor de sărbătoare, poți descoperi tarife mai avantajoase și opțiuni de călătorie mai accesibile.

Bineînțeles că acest lucru depinde foarte mult de stilul de viață, locul de muncă și alte obligații personale. Totuși, atunci când ai o anumită libertate în alegerea perioadei de călătorie, explorarea zborurilor mai ieftine în zilele mai puțin aglomerate poate fi o strategie valoroasă pentru a economisi bani și a beneficia de tarife mai avantajoase.

Dacă vrei să știi cum să economisești bani când călătorești, consultă articolul nostru pentru mai multe sfaturi.

2.     Poți seta destinații flexibile

În cazul în care nu ai o destinație fixă, Google Flights îți poate oferi posibilitatea de a explora diferite oferte cu destinații flexibile. Tu va trebui să selectezi perioada dorită, iar Google Flights îți va afișa o listă de destinații potrivite în acea perioadă. Aceasta este o modalitate excelentă de a profita de oferte neașteptate și de a explora locuri noi.

3.     Filtrează opțiunile în funcție de bugetul tău

Cu ajutorul filtrelor avansate de care tot vorbim, poți filtra după bugetul pe care-l ai, astfel încât să-ți fie afișate numai zborurile care sunt în limita ta de buget. De asemenea, te poți juca și cu celelalte filtre, cum ar fi cele pentru companiile aeriene preferate, tipul și numărul bagajelor sau opțiunile de escală. Permițându-ți să personalizezi căutarea în funcție de propriile preferințe.

Cum utilizezi hărțile în găsirea celor mai bune prețuri?

Google Flights oferă și o hartă interactivă care îți permite să explorezi destinații în funcție de prețurile zborurilor. Poți vizualiza pe hartă diferite destinații și vei observa că fiecare destinație este asociată unui anumit preț. În acest fel vei identifica rapid locațiile cu zboruri ieftine.

De asemenea, această funcționalitate îți permite să găsești bilete de avion la prețuri mult mai avantajoase în zone înconjurătoare unei destinații. De exemplu, dacă ai un anumit loc în minte, dar prețurile zborurilor în această locație sunt ridicate, poți căuta zboruri mai accesibile în apropiere.

Așadar, cu ajutorul hărții oferite de Google Flights, căutarea și planificarea călătoriilor devin mai ușoare și mai vizuale. Ai posibilitatea de a explora și de a compara destinații în funcție de prețurile zborurilor, oferindu-ți mai multă libertate în alegerea aventurilor tale.

Monitorizarea prețurilor și setarea alertelor

Google Flights oferă și opțiunea de a monitoriza prețurile biletelor de avion pentru o anumită perioadă și destinație. De asemenea, poți seta alerte  de preț pentru a primi notificări atunci când prețul unor bilete de avion fluctuează. În acest fel vei fi mereu informat și vei putea să profiți imediat de cele mai bune oferte la biletele de avion.

grafic-preturi-google-flights
setare-alerte-google-flights

Rezervarea biletelor de avion direct din platformă

Google Flights oferă posibilitatea de a rezerva biletele de avion direct din platformă, făcând întregul proces foarte simplu. Odată ce ai găsit zborul potrivit pentru călătoria ta, selectezi opțiunea de rezervare, iar Google Flights te va redirecționa către site-ul companiei aeriene, afișându-ți exact zborul respectiv.

Pe site-ul companiei aeriene vei finaliza procesul de rezervare, vei alege locurile din avion, bagajele și vei efectua plata. Toate aceste integrări perfecte între Google Flights și site-urile companiilor aeriene îți permit să rezervi biletele de avion în doar câteva clicuri, direct din platforma pusă la dispoziție de către Google.

Poți încerca chiar acum Google Flights rezervând bilete pentru următoarea destinație. Iată un top 10 insule din Europa unde îți poți petrece vacanța în următoarea perioadă.

Sperăm că te-am ajutat să descoperi trucurile și fucționalitățile platformei Google Flights pentru a găsi cele mai bune oferte la zboruri. Toate funcționalitățile prezentate mai sus fac din Google Flights un instrument indispensabil pentru iubitorii de călătorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.