Acasă Timp Liber Cele mai bune aplicații de editat poze pentru telefon

Cele mai bune aplicații de editat poze pentru telefon

308
0
aplicatii-de-editat-poze-pe-telefon

Credem că orice persoană își folosește telefonul, pe lângă apeluri și mesaje, și pentru a face fotografii. Cu toții ne dorim să captăm acele momente frumoase ale vieții noastre și să le păstrăm amintire, dar uneori pozele nu ies cum am vrea noi să iasă.

Fie că e vorba de o lumină slabă, un unghi nepotrivit sau o imperfecțiune minoră, pot exista mereu mici detalii care ne fac nemulțumiți de poza pe care tocmai am făcut-o. Astfel, în ajutorul nostru vin aplicațiile mobile dedicate de editat poze, iar în acest articol te vom ajuta să afli care sunt cele mai bune aplicații de editat poze pentru telefon.

Cele mai bune aplicații de editat poze pentru telefonul mobil

Înainte de a începe lista noastră cu cele mai bune aplicații de editat poze pentru telefon, trebuie să menționăm că toate aplicațiile enumerate sunt disponibile atât pe platformele iOS, cât și pe cele Android.

1.     Adobe Lightroom

adobe-lightroom

Adobe Lightroom este o aplicație foarte cunoscută din suita Adobe și oferă o gamă largă de instrumente avansate de editare, cum ar fi ajustarea culorilor, clarității, contrastului și multe altele, fapt pentru care este ideală atât pentru fotografii amatori, dar și pentru cei profesioniști.

Această aplicație are o interfață prietenoasă și ușor de utilizat și este disponibilă atât în variată gratuită, cât și în variantă plătită. Aceasta din urmă este disponibilă la un abonament de aproximativ 12 euro/lună și oferă o serie de instrumente avansate de editare și funcții adiționale, cum ar fi editarea în lot, stocarea în cloud și acces la o gamă largă de filtre și efecte.

2.     Snapseed

snapseed

Snapseed este o aplicație de editare foto dezvoltată de către Google, care are o interfață simplă și intuitivă și oferă foarte multe instrumente avansate de editare. O caracteristică unică a aplicației este sistemul său de selectare a zonelor specifice ale imaginii pentru a fi editate, ceea ce permite utilizatorilor să modifice doar anumite părți ale imaginii.

De asemenea, Snapseed vine cu o serie de filtre și efecte artistice, care pot fi personalizate pentru a se potrivi stilului tău.

În plus, Snapseed poate să ofere și suport pentru imagini în format RAW și poate fi utilizată ca și aplicație de bază pentru fotografii profesioniști.

3.     Canva

canva

Canva este o aplicație populară de design grafic care permite utilizatorilor să editeze poze, dar și să creeze grafică de înaltă calitate, inclusiv cărți de vizită, prezentări, invitații și multe altele. Aceasta vine cu o mulțime de șabloane predefinite, fonturi, imagini și elemente grafice pe care le poți folosi pentru propriilor proiecte.

Aplicația Canva oferă o versiune gratuită și o versiune plătită, numită Canva Pro, care include o serie de funcții avansate, cum ar fi o stocare mult mai mare în cloud, accesul la o gamă largă de șabloane și elemente grafice. Canva Pro este disponibilă la un abonament lunar de 13$ sau la unul anual de 120$.

4.     VSCO

vsco

VSCO se concentrează pe editarea artistică a fotografiilor, oferind utilizatorilor o serie de filtre care pot fi personalizate pentru a se potrivi stilului personal de editare. Mai mult decât atât, VSCO oferă o serie de instrumente avansate de editare, cum ar fi ajustarea culorilor, contrastului, luminozității sau a saturației. Utilizatorii care folosesc această aplicație pot încărca și partaja imaginile editate cu comunitatea VSCO.

Aplicația VSCO este disponibilă în versiune gratuită, dar oferă și anumite achiziții în aplicație pentru a accesa efecte și filtre noi. De asemenea, este disponibilă și o versiune plătită la prețul de 8$/lună sau 30$/an, care este recomandată pentru utilizatorii mai avansați care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de editare foto.

5.     PicsArt

picsart

PicsArt este o aplicație destul de ușor de folosit, care oferă utilizatorilor o mulțime de opțiuni de editare foto, cum ar fi instrumente de retușare, filtre, colaje și efecte. Utilizatorii pot adăuga fotografiilor text, emoji-uri și sticker-uri pentru a le personaliza și pot crea și partaja colaje cu familia și prietenii.

PicsArt oferă și o serie de caracteristici video, cum ar fi fi tăierea, îmbunătățirea și adăugarea de muzică la clipuri video.

Aplicația PicsArt este disponibilă gratuit, oferind o serie de achiziții din aplicație, dar are și o versiune plătită, numită PicsArt Gold, care include acces la o gamă mai largă de filtre, efecte, instrumente de editare și conținut exclusiv. Abonamentul pentru PicsArt Gold costă aproximativ 13$/lună sau 60$/an.

6.     Prisma Art Effect Photo Editor

prisma-art-effect-photo-editor

Aceasta este o aplicație populară de editat poze pe telefon care folosește inteligența artificială pentru a transforma fotografiile în opere de artă, oferind utilizatorilor o gamă largă de filtre și efecte unice și creative.

Prisma este cunoscută pentru modul său de a crea din fotografiile utilizatorilor imagini cu aspect artistic, asemănător picturilor, iar acest lucru se întâmplă datorită tehnologiei sale de procesare a imaginilor.

Prisma Art Effect Photo Editor este disponibilă gratuit, dar și la abonament de 5$/lună sau 20$/an, care oferă o rezoluție mai bună a imaginilor și mai multe filtre și efecte.

7.     PhotoDirector

photo-director

PhotoDirector este o aplicație dezvoltată de CyberLink și oferă o mulțime de instrumente pentru editarea și îmbunătățirea fotografiilor, de la ajustarea culorilor la retușarea obiectelor din imagini. Această aplicație se ajută de tehnologia AI pentru a oferi sugestii de editare bazate pe caracteristicile imaginii. Mai mult decât atât, această aplicație are o gamă largă de filtre și efecte creative, precum și o funcție de creație de colaje și grafice pentru rețelele sociale.

În ceea ce privește prețul acestei aplicații, PhotoDirector are o variantă gratuită, dar și una premium, care oferă mai multe opțiuni și caracteristici noi. Aceasta este disponibilă la 15$/lună sau 55$/an.

8.     Pixlr

pixlr

Pixlr este o aplicație de editare foto care este cunoscută pentru faptul că oferă o interfață intuitivă și ușor de utilizat, ceea ce face ca editarea fotografiilor să fie mai accesibilă pentru oricine.

Pixlr oferă o mulțime de instrumente pentru editarea fotografiilor precum retușarea obiectelor din imagini, ajustarea culorilor și multe altele. De asemenea, Pixlr are filtre și efecte pentru ca utilizatorii să poată să-și personalizeze propriile imagini după bunul plac.

Apicația este disponibilă gratuit, dar și într-o variantă cu plată de abonament la 5$/lună, care oferă mai multe opțiuni și efecte creative de editare. Cu toate acestea, credem că versiunea gratuită este suficient de capabilă pentru majoritatea utilizatorilor de smartphone.

9.     Instasize

instasize

Instasize oferă utilizatorilor opțiuni de reîncadrare și redimensionare a fotografiilor, astfel încât acestea să se potrivească perfect cu cerințele de dimensiune ale rețelelor sociale, cum ar fi Instagram. Mai mult decât atât, Instasize oferă o gamă variată de filtre și efecte pentru a face fotografiile mai atractive.

Această aplicație este gratuită pentru utilizatorii care doresc să acceseze funcțiile de bază de editare foto. Pentru cei care doresc să beneficieze de toate funcțiile avansate, există și un abonament lunar de 5$.

10.  PicCollage

piccolage

PicCollage este o aplicație populară de colaje foto care permite utilizatorilor să creeze colaje personalizate cu fotografiile lor. Aceasta oferă multe șabloane pentru a ajuta utilizatorii în procesul de creare a colajelor. De asemenea, PicCollage pune la dispoziția utilizatorilor unelte de editare foto, ceea ce le permite acestora să îmbunătățească fotografiile înainte de a le adăuga în colaje.

Această aplicație oferă o versiune gratuită pentru cei care vor să creeze colaje cu un număr limitat de fotografii, iar pentru a crea colaje mult mai complexe, utilizatorii pot opta pentru versiunea premium la 5$/lună sau 36$/an.

Așadar, acestea au fost doar zece dintr-o gamă largă de aplicații de editare foto disponibile pe smartphone.

Nu contează dacă ești un profesionist în domeniul fotografiei sau ești doar un amator, cu aceste aplicații de editare foto ai acces la o multitudine de instrumente care te pot ajuta să-ți transformi fotografiile în opere de artă. Fiecare dintre aceste aplicații are punctele ei forte, așa că este bine să le încerci și să descoperi care este potrivită pentru nevoile și preferințele tale.

Articolul precedentCe sunt injectoarele și ce rol au?
Articolul următorCutie automată sau manuală? Ce să alegi?
Bună tuturor! Eu sunt Mădălina, pasionată de vacanțe, turism, numerologie și semnificații. De când mă știu, am fost fascinată de lumea din jurul meu și de misterele ei. Am călătorit în multe țări și am descoperit locuri minunate, culturi diferite și oameni extraordinari. Pe lângă turism, sunt și o pasionată de filme, seriale numerologie și semnificații. Cred că fiecare dintre noi are un număr norocos și un scop în viață, care pot fi descoperite împreună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.